Asiakkaat suosittelevat Tulosta

Tuloksen toiminnassa on koko elinkaaremme ajan yhdistynyt vahva osaaminen ja ammattitaito hyvään asiakaspalveluun ja yhteistyöhön. Tästä kombinaatiosta on seurannut useimmiten myös hyviä tuloksia. Suositteluhalukkuus on ollut myös aina hyvällä tasolla asiakkaidemme keskuudessa. Viime vuoden lopussa toteutettu asiakastyytyväisyyskysely tukee edelleen näitä tuloksia.
 

Jatkuvaa palautteen keräämistä

Tuloksessa me keräämme jatkuvasti asiakaspalautetta ja hyödynnämme sitä toimintamme kehittämisessä. Viimeisin kattava asiakastyytyväisyyskysely tehtiin marraskuussa 2013. Kyselyyn vastasi 57 asiakastamme ja siitä saimme taas erinomaista palautetta tämän vuoden toimia varten.
Kolmantena vuonna putkeen saimme hyvät tulokset. Se on erityisen positiivista näinä päivinä, kun viime vuosi ei välttämättä ollut kaupalle ihan se paras mahdollinen, ei myöskään monelle verkkokaupalle. Lisäksi Tulos itse on ollut muutoksessa, kun yrityksemme kasvaa kovaa vauhtia.
 

Suosittelu edelleen hyvällä tasolla

Muutoksista on kuitenkin selvitty hyvin palautteenkin mukaan. Erityisesti meitä ilahduttaa että kolme neljästä (72 %) asiakkaistamme oli jo suositellut Tulosta aiemmin, kollegalleen tai tuttavalleen. Useampia vuosia asiakkaanamme olleista 80 % oli suositellut meitä.
 
Tulos suosittelu ennen 2013
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kuva 1. Tuloksen suosittelu aiemmin
 
Tulos suosittelu nyt 2013
 
 Kuva 2. Tuloksen suosittelu kysymyshetkellä
Kysymyshetkellä saimme suosittelun arvosanaksi 8,07 asteikolla 0-10. NetPromoter Scoreksi tässä kysymyksessä tuli 30.
 

Motiivit numeroiden takana

NPS –lukua saamme parannettua kun muutamme kaikki seiskat ja kasit yseisiksi ja kympeiksi. Kuutosia tai alle ei saisi tulla tietenkään yhtään. Mutta ei sen paremmin NPS kuin mikään muukaan yksittäinen mittari kuitenkaan kerro vielä juuri mitään. Tärkeämpää on selvittää motiivit numeroiden takana sekä suosittelun syyt. Meitä suositeltiin eniten seuraavien asioiden vuoksi:

  • ammattitaito
  • asiantuntijuus
  • hyvä yhteistyö
  • luotettavuus
  • palveluhenkisyys
  • hyvät tulokset.

Vastaavasti jos löytyi moitteita, tässä tai missä tahansa kysymyksessä, niihin olemme jo puuttuneet. Tuloksessa me emme analysoi omaakaan liiketoimintaamme analysoinnin vuoksi, vaan tulosten pohjalta toimitaan.
 
Jos yrityksesi kaipaa ammattitaitoista apua, hyvää palvelua ja hyviä tuloksia, ota yhteyttä Tulokseen.
Etsimme myös hyviä tyyppejä liittymään mukaan joukkoomme mukavaan.
 
 

Laita verkkoliiketoimintasi kasvuun

Varaa nyt tehokas lietsontasessio