Tulos Helsinki Oy 23.5.2023

Anna Masalin aloitti Tulos Helsingin toimitusjohtajana

Pitkän digimarkkinointiuran tehnyt Anna Masalin astui Tulos Helsingin toimitusjohtajan saappaisiin toukokuussa 2023. Vapaa-ajallaan Anna veneilee Suomen saaristossa ja opiskelee useita kieliä. Työelämässä Annaa innostaa eniten asiakkaiden haasteiden ratkominen. 

Mikä on taustani?

Taustani on sekoitus teknologiaa ja luovuutta. Olen opiskellut yhden (Master of Arts) tutkinnon Iso-Britanniassa ja toisen tutkinnon (FM) Helsingin Yliopistossa. Lisäksi olen täydentänyt opintojani työuran varrella Agile/Lean-maailmasta erikoistuen KanBan:iin. Olen myös SCRUM-sertifioitu Product Owner.

Mitä työni Tuloksella sisältää?

Nykyisessä roolissani Tulos Helsingin toimitusjohtajana vastaan liiketoiminnan johtamisesta, asiantuntijoidemme osaamisen kehittämisestä sekä tuotteiden ja palveluiden laadusta.

Kutsun itseäni ihmisarkkitehdiksi, sillä tavoitteenani on luoda yhteisö, jossa jokainen henkilö on juuri oikeassa paikassa. Juuri silloin joukkue pelaa parhaiten yhteen ja tulokset syntyvät kuin itsestään. 

Kaiken lähtökohtana on aidosti välittävä kulttuuri. Haluan, että meillä on työpaikka, jossa kaikilla on selkeät tavoitteet, toimimme ketterästi ja meillä on tiimeissä valmentava johtamiskulttuuri. 

Työkokemukseni ennen Tulosta

Olen työskennellyt 15 vuotta erilaisissa digitaalisen markkinoinnin tehtävissä toimistopuolella, viimeisimpänä TBWA\Helsingissä. Minulla on vahvaa kokemusta ja näkemystä tuloksellisesta myynnin, liiketoiminnan ja asiakkuuksien johtamisesta. Urallani olen kehittänyt liiketoimintaa kuuntelemalla herkällä korvalla asiakkaita ja toimimalla tuloshakuisesti asiakkuuksien jatkuvassa kehitystyössä. 

Työotteeni on erittäin asiakaslähtöinen ja se ohjaakin tekemistäni myös toimiston omien palveluiden ja tuotteiden kehittämisessä.

Kokemukseni puolesta olen vakuuttunut, että parhaat tulokset saadaan keskittymällä ihmisiin. Asiantuntijat ovat tärkein voimavaramme ja mitä paremmin pystymme tukemaan heitä ja heidän jatkuvaa kehitystään, sitä parempia tuotteita ja palveluita voimme tarjota asiakkaillemme. Tulokset ovat sen kehityksen lopputuote. 

Mistä innostun työssäni?

Asiakkaidemme haasteiden ratkomisesta! Jokaisella asiakkaalla on oma uniikki tilanteensa ja liiketoimintaympäristönsä. On äärimmäisen mielenkiintoista syventyä näihin tilanteisiin ja luoda yhdessä asiantuntijoidemme kanssa niihin sopivia ratkaisuja.

Vapaa-aikaani vietän…?

Vapaa-ajalla olen innokas veneilijä. Rakastan Suomen saaristoa ja vietän vesillä mahdollisimman paljon aikaa. Kielten opiskelu on lähellä sydäntäni: olen aina ollut kiinnostunut monista eri kielistä ja osaan puhua kuutta kieltä. Seuraavaksi haluaisin opiskella japania. 

Tulos Helsinki Oy

Suomen tuloksekkainta digitaalisen markkinoinnin konsultointia jo vuodesta 2008.

Meidän arvomme ovat tärkeä osa työkulttuuriamme. Rohkeus, rehellisyys, oppiminen, opettaminen ja lupa mokata ovat arvoja, joihin jokainen työntekijämme on sitoutunut.

Tulos on yrityksen avainhenkilöiden omistama, voitollinen ja velaton yritys. Meille on myönnetty useina vuosina Great Place to Work-, Kauppalehden Menestyjäyritys- ja Asiakastiedon Suomen Vahvimmat -sertifikaatit.

Lue lisää

Laita verkkoliiketoimintasi kasvuun

Varaa nyt tehokas lietsontasessio