Tulos Helsinki Oy 1.12.2022

Aksel Hallama astui Tulos Groupin toimitusjohtajaksi

Aksel Hallama

Vahvan liiketoiminnan kehittämisen taustan omaava Aksel liittyi tuloslaisten osaavaan joukkoon heinäkuussa 2022, astuen koko Tulos Groupin toimitusjohtajaksi. Nyt on aika esitellä tarkemmin mies, joka on nopeasti lunastanut paikkansa Tuloksella ja sujahtanut vaivatta porukkaan muun muassa huumorintajunsa ansiosta.

Mikä on taustani?

Entisen kollegani mukaan olen Suomen insinöörimäisin kauppatieteilijä. Aloitin urani konepajateollisuudessa, josta siirryin media- ja markkinointiliiketoimintaan. Olen urallani tehnyt paljon myyntiin, liiketoiminnan kehitykseen ja markkinointiin liittyviä töitä. Viimeiseksi ennen Tulosta olin mukana Sanoman B2B-markkinointiliiketoiminnassa.

Mihin uskon digimarkkinoinnissa?

Uskon, että kaikki markkinointi kääntyy yhä enemmän kohti digitaalisia kanavia. Tätä ajaa se, että kuluttajat käyttävät yhä enemmän digitaalisia medioita, kun taas perinteisen median, kuten printin ja lineaarisen television, käyttö vähenee. Näin ollen digitaalisten medioiden peitto kasvaa ja samalla kohdentaminen on tarkempaa kuin perinteisissä medioissa. Ajankohtaisena asiana ensi vuotta ajatellen nostaisin esille hakukoneoptimoinnin merkityksen nousun. Hakukoneoptimointi (SEO) on Yhdysvalloissa noussut erittäin strategiseen rooliin yritysten markkinoinnissa ja tulosten tekemisessä, minkä voi olettaa toistuvan myös Suomessa. Hakukoneoptimoinnilla voidaan kasvattaa kustannustehokkaasti yrityksen näkyvyyttä pitkällä tähtäimellä. Lisää ajankohtaisimpia digimarkkinoinnin trendejä on listattu oppaaseemme.

Miksi Tulos?

Tulos on digitaalisen markkinoinnin pioneeri ja suunnannäyttäjä ja meillä on loistavat osaajat. Tulos nimensä mukaisesti tekee markkinointia tulokset edellä. Kaikki mitä teemme perustuu jatkuvaan mittaamiseen, oppimiseen ja optimointiin. Aloittaessani Tuloksella minua kiehtoi erityisesti ajattelumalli, jossa suhtaudumme asiakkaan liiketoimintaan kuin se olisi omamme. Haluamme aidosti onnistua yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Haaveammattini?

Tietysti Tulos Groupin toimari.

Hauska yksityiskohta minusta?

Uppoudun usein kulloiseenkin tekemiseeni, minkä vuoksi voin olla myöhässä. Äitini mukaan ainoa paikka, jossa tulen olemaan ajoissa on omat hautajaiseni, kun joku muu minut sinne kärrää.

Mitä teen vapaa-ajalla?

Vietän vapaa-aikaa urheillen esimerkiksi pelaamalla tennistä ja lenkkeilemällä. Kaksi lastani Alvar ja Matilda pitävät minut myös virkeänä ja aktiivisena. Lomalla nautin matkustelusta ja näin talviaikaan laskettelusta.

Tulos Helsinki Oy

Suomen tuloksekkainta digitaalisen markkinoinnin konsultointia jo vuodesta 2008.

Meidän arvomme ovat tärkeä osa työkulttuuriamme. Rohkeus, rehellisyys, oppiminen, opettaminen ja lupa mokata ovat arvoja, joihin jokainen työntekijämme on sitoutunut.

Tulos on yrityksen avainhenkilöiden omistama, voitollinen ja velaton yritys. Meille on myönnetty useina vuosina Great Place to Work-, Kauppalehden Menestyjäyritys- ja Asiakastiedon Suomen Vahvimmat -sertifikaatit.

Lue lisää

Laita verkkoliiketoimintasi kasvuun

Varaa nyt tehokas lietsontasessio