Asiakkaille

Strategia

 • Digitaalisen markkinoinnin strategiat
 • Asiakaskokemusstrategiat ja transformaatio

Asiakashankinta

 • Hakusanamainonta
 • Hakukoneoptimointi
 • Sosiaalinen media
 • Ohjelmallinen ostaminen

Optimointi

 • Konversio-optimointi
 • Markkinoinnin automaatio
 • Webanalytiikka
 • Tekoälyratkaisut

Veloitukseton digimarkkinoinnin konsultaatio

Tarkastetaan yhdessä digimarkkinointinne nykytila

Miksi valita Tulos?

Me emme tee markkinointia markkinoinnin vuoksi. Sen sijaan me lietsomme kasvua ja kansainvälistymistä tekemällä yhdessä vahvaa tulosta verkossa.

 • Lietsonta tarkoittaa meille oppimista, intohimoa & paloa, paremmin tekemistä, kunnianhimoa. Me emme tyydy vähään, vaan nostamme rimaa jatkuvasti.
 • Me teemme yhdessä, onnistumme yhdessä ja juhlimme yhteisiä voittoja. Ymmärrämme tiimin voiman – kukaan ei voi tehdä sankaritekoja yksin, vaan voittoon tarvitaan aina tiimi. Yhdessä tekeminen tarkoittaa meille paitsi tuloslaisten yhteistyötä, myös yhteistyötä muiden kanssa: työskentelemme mielellämme ja usein asiakkaiden luona ja liitymme osaksi heidän tiimiään.
 • Kasvu ja kansainvälistyminen ovat tärkeimmät tavoitteemme. Emme ole “markkinointibisneksessä” – olemme lietsomisbisneksessä, jossa suomalaisista yrityksistä kasvaa kansainvälisiä menestystarinoita. Vaikka nostamme yrityksiä kansainvälisille markkinoille, olemme riippumaton helsinkiläistoimisto, joka on sataprosenttisesti avainhenkilöidensä omistuksessa. Toimintatapoja ei sanella meille ylhäältä päin – päätämme itse, mitä teemme ja kuinka.
 • Verkko on toiminta-areenamme ja tärkein työvälineemme. Tulevaisuus on digitaalinen, ja siksi me keskitymme digitaaliseen toimintaan jo tänään. Emme paneudu vain yksittäisiin kanaviin, vaan koko digitaaliseen kenttään. Menemme tavoitteet ja liiketoiminta edellä – oikeat kanavat valitaan sen mukaisesti.

Tutustu palveluihimme!

Yli 10 vuoden kokemuksella

Olemme auttaneet yli 37 yritystä kansainvälistymään tuloksekkaasti. Löydämme asiakkaillemme oikeat kansainvälistymisen markkinat.

Olemme olleet mukana kasvattamassa yli 50 verkkokauppaa pienistä nimistä isoiksi, tunnetuiksi brändeiksi.

Olemme auttaneet monia startup-yrityksiä kasvamaan ja kehittymään entisiksi startup-yrityksiksi.

Otamme uudet haasteet vastaan tarmolla ja voitontahdolla.

Tutustu asiakkaisiimme!

Perustettu

2008

Työntekijää

30

Liikevaihto

4,3 milj.

Building winning teams – Kuinka voittajatiimi rakennetaan?

Kasvua ja voittoja ei saavuteta, ellei kisaan koota voittajatiimiä. Tämä onnistuu, kun Tuloksen ja asiakkaan vahvuudet yhdistetään saumattomasti. Näin luodaan tiimi, jonka sisällä viesti kulkee avoimesti ja joka työskentelee yhteisen tavoitteen eteen.

Building winning teams eli voittajatiimien rakentaminen on konseptimme asiakasyrityksen toimialatuntemuksen ja meidän digimarkkinointiosaamisemme yhdistämiseen. Teemme töitä avoimesti yhdessä ja luomme suunnitelmat dataan perustuen – kuin olisimme itse töissä asiakasyrityksessä.

Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, jolloin pääsemme kouluttamaan, valmentamaan ja innostamaan asiakkaan avainhenkilöitä. Näin asiakkaamme pääsee jatkuvasti syventämään osaamistaan digitaalisesta markkinoinnista.

Tutustu tuloslaisiin!

Tuloksen arvot

Asiantuntijoidemme tekemistä ajaa vahva kiinnostus asiakkaidemme liiketoimintaa ja sen kehittämistä kohtaan. Kolme tärkeintä arvoamme yhteistyössä asiakkaiden kanssa ovat oppiminen, opettaminen ja rohkeus. Tahdomme, että sinä onnistut.

Oppiminen

Digitaalinen markkinointi kehittyy nopeasti ja lakkaamatta. Siksi pidämme huolta siitä, että opimme alati lisää ja olemme toimintatavoissamme edellä muita. Kokeilemme joka päivä uusia tapoja tehdä markkinointia. Toimintamalliimme kuuluu jatkuva testaaminen – siksi tiedämme, mikä toimii ja mikä ei.

Opettaminen (valmentaminen)

Yhteistyöhömme kuuluu vahvana osana asiakkaidemme valmentaminen ja opettaminen. Tahdomme olla osa asiakkaamme tiimiä ja uskomme yhdessä tekemiseen. Meille voittajatiimi tarkoittaa tiimiä, jonka osaamisessa yhdistyy asiakkaamme toimialaymmärrys ja Tuloksen digitaalisen markkinoinnin asiantuntemus.

Rohkeus

Teemme uusia asioita rohkeasti ja kokeilemme uutta jatkuvalla syötöllä. Kun huomaamme, että jokin tekemisen tapa ei toimi, tunnistamme ja tunnustamme tosiasiat. Kun huomaamme, että toimintamalleja ja markkinoinnin kaavoja on kehitettävä, nostamme asian pöydälle nopeasti ja suoraan.

Me emme tee markkinointia markkinoinnin vuoksi. Sen sijaan me lietsomme kasvua ja kansainvälistymistä tekemällä yhdessä vahvaa tulosta verkossa.

Yhteistyötavat

Yhteistyötapamme mukautuvat asiakkaan toiveisiin. Perinteisen asiakasyhteistyön lisäksi työskentelymalleihimme kuuluvat muun muassa inhousing, kouluttaminen ja valmentaminen.

Tavoitteenamme on, että yhteistyön myötä asiakkaidemme ymmärrys ja tiedot nykyaikaisesta digitaalisesta markkinoinnista kasvavat ja syventyvät. Emme panttaa tietoa itsellämme, vaan pyrimme jakamaan sitä muille avoimesti ja kitsastelematta.

Pidämme tärkeänä yhteistyön avoimuutta ja selkeyttä. Teemme usein läheistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja käytämme erilaisia työkaluja yhteydenpitoon asiakkaidemme kanssa. Teemme paljon töitä myös asiakkaidemme tiloissa sen mukaan, mikä on asiakkaillemme käytännöllisintä.

 

Raportointi ja viestintä

Raportoimme sekä tuloksista että toimenpiteistä laajasti ja läpinäkyvästi. Teemme joka kuukausi katsauksen liiketoiminnan kehittämiseen, jolloin markkinoinnin johto pystyy tekemään selkeitä, mitattavaan ROIhin perustuvia päätöksiä. Kun mahdollista, mittaamme aina markkinoinnin vaikutuksen toteutuneeseen myyntiin asti.

Ota yhteyttä!