Neljä kovaa löi päänsä yhteen – tässä on Tulos

Seo starat

Sateinen ilta syksyllä 2007. Joukko hakukoneoptimointiin suuntautuneen Optimointi.com-verkkoyhteisön jäseniä oli kokoontunut Oluthuone Kaislaan Helsingin Kaisaniemeen.

Paikalla oli joitakin Suomen eturivin hakukoneosaajia, jotka saivat elantonsa verkkoliiketoiminnasta.

Yleensä hakukoneoptimoijat pihtaavat ja salaavat osaamistaan. Nämä tapaamiset ovat harvoja tilaisuuksia, joissa he paljastavat sitä vertaisilleen.

Keskustelun tuoksinassa silmin nähden innostunut Nico heitti ilmaan idean: mitä jos perustettaisiin Suomen kovin hakukoneoptimointitoimisto? Suomessa kun olisi tilausta erityisesti hakukoneoptimointiin suuntautuneelle huippuosaajien yhteenliittymälle.

Siitä se sitten lähti.

Neljä hakukonemarkkinointiin keskittynyttä yrittäjää yhdisti voimansa.

Tässä on Tulos:

Nicolas Fogelholm on tehnyt hakukoneoptimointia ja tulospohjaista mainontaa vuodesta 1998. Viimeksi hän oli Head of Publisher Services Tradedoublerilla ja vastasi muun muassa suurien suomalaisten mediatalojen ja portaalien siirtymisestä tulospohjaisen mainostilan myyntiin.

Lasse Larvanko on suunnitellut verkkosivuja vuodesta 2000. Nykyään hän on Inventive Design -yritysbloginsa ansiosta Suomen tunnetuimpia hakukoneoptimoijia.

Arttu Raittila on tullut tunnetuksi Nettibisnes.Info-blogistaan. Hän kirjoittaa sinne oppaita ja välillä armottomiakin artikkeleita hakukoneoptimoinnista.

Jani Uljas on paitsi tuonut asiakkailleen menestystä niin myös menestynyt omilla sivustoillaan. Viimeksi mainittujen johdosta hänet valittiin Suomen Tradedoublerin vuoden julkaisijaksi 2007.


16 kommenttia

  1. Onnittelut! Ihmettelinkin, mikä siinä Oluthuone Kaislassa on niin ihmeellistä Strindbergiin verrattuna.

  2. Onnea matkaan! Uudet tekijät ja tuulet ovat aina tervetulleita, alalle kuin alalle. Jään mielenkiinnolla seuraamaan mitä tuleman pitää…

  3. Eikö Risto Poutiainen ja Sami Mattila olekaan Suomen kovimmat SEO-miehet? Näistä neljästä kovasta mä en ole kuullutkaan, mutta uskoisin että kun ovat ammattilaisia niin eivät lähde polkemaan hintoja ainakaan..:-) nimim. Alaa läheltä seuraava

  4. Paljon onnea uudelle yritykselle! Tarinamme tosiaan ovat hyvin samankaltaisia, ja Suomi tarvitsee nyt uutta ja rohkeampaa yrittäjyyttä entistä enemmän!

  5. Onnea ja menestystä! Arvostan huimasti uskallusta yrittää ja tehdä TULOSta. :-)

  6. Hienoa kun tulee ammattilaisia alalle, tekemistä riittää kaikille..ja kannattavasti.
    Yhteistyöllä ja yhteen hiileen puhaltamalla saadaan alasta “oikeaa bisnestä”

    T:Markku

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *