Ilmainen kävijämittari Oindex haastaa TNS-metrixin

Suomen verkkosivujen kävijämääriä voidaan jatkossa seurata entistäkin laajemmin ja muualtakin kuin TNS-metrixistä. Oindex on ilmainen listauspalvelu, jonka tiedot kerätään Google Analyticsistä.

Palvelun idea lähti Ruotsista, jossa SIS-index nimellä tunnettu vastaavanlainen palvelu on kerännyt listoilleen jo useita Ruotsin suurimpia verkkosivustoja.

“Hakukonemarkkinointiyritys Tulos Helsinki Oy:n Nicolas Fogelholm mainitsi Optimointi.com -blogissaan ruotsalaisen SIS-index -palvelun ja toivoi vastaavanlaista myös Suomeen. Idea vaikutti loistavalta ja päätin ottaa sen toteutettavakseni”, palvelun perustaja Matti Hirvonen kertoo.

Palvelu on kaikille avoin ja ilmainen ja sen jatkokehitys sekä ylläpito pyritään rahoittamaan kumppanuuksilla yritysten kanssa.

Saako Oindex tuulta purjeisiinsa?

Nyt julkaistaan vasta beta-versio, mutta jatkossa palvelun hyödyllisyyden mittari on siihen osallistuvien sivustojen määrä. Maanantain 5.5. julkaistaan ensimmäiset kävijämäärätilastot.

Katso: www.oindex.fi

Yksi kommentti

  1. Hyvin on Oindex toiminut ja mukavasti on nähtävästi käyttäjämäärätkin lisääntyneet. Sieltä on kiva myös vakoilla muiden oman alan sivuejn kävijämäärien kasvua ja laskua ;)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *