Edistynyt hakukoneoptimointi Pandan ja Pingviinin aikakaudella

Aiheena on edistyneet hakukoneoptimointitekniikat, joita voit käyttää parantaaksesi rankkaustasi hakukoneissa.

Ymmärrä Googlen algoritmi – Google on kiinnostunut näistä seikoista tutkiessaan sivustoasi

  • Aika sivustolla: Kuinka pitkän ajan ihmiset viettävä koko sivustollasi? Jos ihmiset viettävät paljon aikaa sivustollasi, niin Google pitää sitä kiinnostavampana, ja saat pienen tönäisyn ylemmäs listalla. Jos he viettävät vain muutamia sekunteja, Google olettaa sivustosi olevan roskaa, jolla on  vahingollinen vaikutus rankingiisi.
  • Poistumissuhde: Jos ihmiset käyvät vain yhdellä sivustosi sivulla ja lähtevät, niin heidät lasketaan  poistuviksi. Enemmän poistumisia voi tarkoittaa vähemmän kiinnostavaa sivustoa. Alempi poistumissuhde tarkoittaa kiinnostavampaa sivustoa, ja saat tästä etua.
  • Klikkaussuhde: Kun ihmiset löysivät sinut hakutulossivulla, klikkasivatko he edes sivustoasi? Metakuvauksesi saattaa olla puutteellinen, minkä vuoksi ihmiset eivät tiedä, että sivusi on vierailun arvoinen. Vaikka meta-tagit eivät auta hakukoneoptimoinnissa, ne auttavat ihmisiä päättämään, haluavatko he vierailla sivulla.

Tämä on yksinkertainen yhteenveto siitä, mitä Google teki Pandan kanssa, mutta sen avulla ymmärrät – mitä enemmän ihmiset pitävät siitä mitä tarjoat, sitä kauemmin he pysyvät sivustollasi lukemassa, ja tämä on sinulle hyväksi.

Google Author Rankin ja Google+:n käyttäminen

Google haluaa, että otat kunnian siitä, mitä kirjoitat. Likaiset, pahat spammaajathan pysyvät piilossa varjoissa, ja puhtaat sekä jalot kirjoittajat seisovat täydessä päivänvalossa. Tuottamiesi tekstien kirjoittajaksi tunnustautuminen lisää uskottavuuttasi ja luotettavuuttasi Googlen silmissä.

Upota YouTube-videoita

YouTube on tehokas työkalu monista syistä. Ensinnäkin, jos tuotat hyviä videoita, niin ihmiset haluavat katsoa ja jakaa niitä. Toiseksi, YouTube on hakukoneiden numero kolmonen maailmassa. Tämä tarkoittaa, että ihmiset tekevät sillä hakuja kaikenlaisista syistä. Lopuksi, upota videosi blogikirjoituksiisi. Jos saat ihmiset katsomaan niitä sivuillasi, niin se lisää sivustollasi vietettyä aikaa. Pandan ja Pingviinin hyvä ja paha jälkiseuraus on, että hakukoneoptimoinnista on tullut paljon vaikeampaa.

Järjestelmää ei voi vain huijata samalla tavalla kuin ennen. Mutta jos käytät aikaa näiden asioiden tekemiseen, niin sinulla on pomminvarma järjestelmä, joka nostaa sivustoasi ylemmäksi hakutulosrankingeissa luotettavammin kuin mikään automatisoitu spam-tyyppinen järjestelmä, jollaisia Google tulee jatkossakin listimään.

Yksi kommentti

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *