Tom

Tom Norrgrann

+358 40 752 7306

tom.norrgrann@tulos.fi

Tom Norrgrannilla on pitkä kokemus digitaalisesta markkinoinnista ja hakukoneoptimoinnista pienemmille start-upeille, verkkokaupoille, matkailusivustoille ja Suomen ykkösbrändeille.

Tom Norrgrann on valmistunut vuonna 2012 kulttuurituottajaksi Ammattikorkeakoulu Noviasta. Hän on myös opiskellut tapahtumamarkkinointia Lontoon South Bank Universityssä. Valmistuttuaan harrastus muuttui työksi, ja Tom alkoi tehdä websivustoja julkishallinnon puolella.

Tom työskenteli reilut puolitoista vuotta kirkkohallituksen verkkoviestintäsuunnittelijana ja sisältösuunnittelijana, minkä jälkeen Tom tuli Tulokselle töihin loppuvuodesta 2013. Tom vastaa tuloksella asiakkaiden hakukoneoptimoinnista, ja auttaa asiakkaitaan löytymään hakukoneista molemmilla kotimaisilla kielillä. Tom on tuottanut asiakkailleen lukemattomia huippusijoituksia Googlen orgaanisesta hausta – analytiikkaa unohtamatta!

Vapaa-ajallaan Tom tekee yleishyödyllisiä verkkosivustoja (kuten kellonaika.com ja världsklocka) ja harrastaa elokuvantekoa sekä musiikkia.

 

Lue Tomin kirjoituksia Tuloksen blogista: