Katso, mitä tuloslaiset kertovat

Jussi Rautjärvi

Vastaan olemassa olevista asiakkuuksista ja niiden kehittämisestä, ja siitä, että meiltä saa parasta mahdollista palvelua. Olen ollut monella eri toimialalla ja monessa eri bisneksessä, mutta asiakkaat vievät kuitenkin aina voiton. Tuloksella on hyvä yhteishenki. Jokainen on valmis antamaan jotain itsestään yhteisen edun hyväksi. Se vaan toimii.


Mikko Yli-Erkkilä

Työskentelen Tulos Helsingissä hakukoneoptimoinnin tiimissä. Työni on aika itsenäistä, mutta toisaalta saan tiimiltäni tukea aina, kun tarve vaatii. Meillä on Geek Exchange -nörttivaihto-ohjelma, jossa meiltä lähdetään ulkomaille johonkin Tulos Helsinkiä vastaavaan toimistoon työskentelemään vähäksi aikaa ja sieltä tullaan vastavuoroisesti tänne.


Toni Voutilainen

Autan asiakkaita kasvamaan verkossa mainonnalla. Työhöni liittyy paljon testaamista ja mittaamista. Tulos Helsingissä on monta asiaa, joita arvostan. Yksi on vapaus, joka tässä työssä on. Pystyn itse vaikuttamaan paljon omaan työhöni. Toinen on avoimuuden kulttuuri. Täällä saa sanoa asioita suoraan, ja kukaan ei pahoita turhaan mieltään.


Tiina Tikkinen

Toimin Tuloksella Display Advertising Managerina. Käytännössä vastaan ohjelmallisesta ostamisesta, joka on yksi Tuloksen palveluista. Kuulun mainonnan tiimiin, jossa on eri kanavien asiantuntijoita. Meillä on tiimissä kovia ammattilaisia ja värikkäitä persoonia. Minut otettiin tosi nopeasti osaksi porukkaa. Jo viikon jälkeen tuntui, että kuulun jengiin.

Avoimet työpaikat

Technical Web Analyst

Working as a web analyst at Tulos you will gather data and knowledge from various areas of the business.

Voit myös lähettää avoimen hakemuksen rekrytointi (at) tulos.fi.
Hae rohkeasti: olemme aina kiinnostuneita alan kovista ammattilaisista.