Pia Maria Halttunen

Pia Maria Halttunen

Business Director

+358 40 561 5615

piamaria.halttunen@tulos.fi

Pia Maria on toiminut pitkään markkinoinnin ja mainonnan strategisen suunnittelun johtotehtävissä. Datajohdetun digitaalisen markkinoinnin lisäksi brändinrakennus ja asiakaskokemuksen kehittäminen kuuluvat hänen erikoisosaamisalueisiinsa. Hän on ollut liiketoimintavastuussa ja asiantuntijaorganisaatioiden johdossa yli 10 vuotta.

Hän  tehtäviinsä on kuulunut liiketoiminnan kehittäminen, henkilöstön johtaminen, strategioiden ja yrityskulttuurin kehittäminen sekä palveluiden konsultatiivinen myynti. Ennen siirtymistään Tulokseen hän on toimi yrittäjänä ja konsulttina sisältömarkkinoinnin ja asiakkuuskokemuksen kehittämisen parissa.

Pia Marian mielestä tuloksellinen markkinointi vaatii asiakkaan ostokäyttäytymisen tuntemista, asiakasta kiinnostavaa sisältöä, systemaattisuutta, analyyttisyyttä ja mitattavuutta. Organisaation johtamisen ja yrityksen tavoitteiden saavutamisen näkökulmasta tärkeintä on henkilöstön arvostaminen ja uutta luovan ilmanpiirin rakentaminen – hyvä leadership.

Vapaa-ajallaan Pia Maria harrastaa kuntoliikuntaa, golfia, elokuvia, lukemista ja matkustamista. Hän on lisäksi intohimoinen kotikokki ja viiniharrastaja.

 

Lue Pia Marian kirjoituksia Tuloksen blogista: