Jenni Siikaniva

(äitiysvapaalla)

+358 44 020 0878

jenni.siikaniva@tulos.fi

Jenni Siikaniva on viestinnän ja markkinoinnin monipuolinen ammattilainen. Hänellä on usean vuoden kokemus verkkopalveluiden kehittämisestä, sisällöntuotannosta ja sosiaalisista medioista.

Aikaisemmin Jenni on työskennellyt mm. kaupallisen radion viestintäpäällikkönä, mediatoimiston digitaalisena suunnittelijana ja tv-tuotantoyhtiössä toimittajana.

Jenni osaa asettua asiakkaan asemaan, ymmärtää liiketoiminnan tavoitteet ja integroi digitaalisen viestinnän taidokkaasti osaksi markkinointia.

Itä-Suomesta kotoisin oleva Jenni on sympaattinen ja iloinen tyyppi, joka viihtyy vapaa-ajallaan musiikin, muodin, matkustamisen, leffojen ja hyvän ruoan parissa.

Jennin Hakukonelöydettävät verkkosisällöt -koulutukseen osallistuneet ovat kommentoineet näin:

”Koulutus oli mielestäni kaiken kaikkiaan erittäin hyvä ja tarpeellinen. Kouluttaja oli selkeä ja hyvin valmistellut asian sekä tehnyt pohjatyötä, joka teki asiasta meille mielenkiintoisen.”

”Opin todella paljon uutta ja hyödyllistä! Olen aivan innoissani siitä. Opetus oli selkeää ja erinomaista. Epäselvyyksiä ei jäänyt, mutta paljon pohdittavaa ja käytäntöön saatettavaa. Hyvä myös, että saimme materiaalipaketin.”

”Kouluttajana Jenni on asiallinen ja looginen, asiansa osaava.”

”Vaikka julkaisualustamme on huono, voimme kuitenkin tehdä jo jotain – paljonkin! Pystyimme saman päivän aikana hyödyntämään sisältökoulutuksessa saatuja oppeja.”

 

Lue Jennin kirjoituksia Tuloksen blogista:

Sivu 1 (2)12