heli

Heli Viljanen

Senior Advisor, Customer Experience

+358 40 865 8475

heli.viljanen@tulos.fi

Pitkän linjan markkinointiammattilainen Heli auttaa Tuloksen asiakkaita kehittämään liiketoimintaansa verkkopalveluitaan parantamalla.

Ennen digitaaliseen markkinointiin erikoistumistaan Heli on hankkinut vankan kokemuksen markkinoinnin eri kanavista ja keinoista työskentelemällä mm. Fazerilla markkinoinnin kehitystehtävissä, mainostoimisto Publicis Helsingissä strategisena suunnittelijana, Sanoma Magazinesilla levikkimarkkinoinnin parissa sekä markkinoinnin tutkimus-, koulutus- ja konsultointitehtävissä.

Kuluttaja- ja asiakaskäyttäytymisen ymmärtäminen ja sen hyödyntäminen liiketoiminnan kehittämisessä on Helin intohimo. Tutkimus, analyysit ja tavoitteellisuus ovat työskentelyn lähtökohtana myös Tuloksella. Parasta on, kun analyysin jälkeen pääsee hyödyntämään luovuuttaan suunnittelutyössä ja näkee konkreettisia tulosparannuksia asiakkaan verkkopalveluissa ja liiketoiminnassa.

Koulutukseltaan Heli on KTM. Lisäksi hänellä on ammatillisen opettajan pedagoginen pätevyys. Opettajankoulutus ja -kokemus näkyy Helin työskentelyotteessa siten, että hän haluaa myös asiakkaan oppivan kehitysprojekteista mahdollisimman paljon. Näin osaamista siirtyy myös asiakasyritykseen.

Vapaa-aika kuluu enimmäkseen Saaristomeren tuntumassa maalaiselämästä, retkeilystä, puutarhanhoidosta ja perheen kanssa puuhastelusta nauttien.

 

Lue Helin kirjoituksia Tuloksen blogista: