Tulos Enemmän oikeita asiakkaita verkosta

Tehosta sivustosi markkinointia
ja nosta sen myyntiä

Palvelut

Web-analytiikka kertoo miten sivusi myyvät ja toimivat

Verkkopalvelun Terveystarkastus kartoittaa sivuston nykyisen markkinoinnin tehokkuuden, sivujen myyvyyden ja miten se näkyy hakukoneissa. Tämä on loistava tapa tuntea web-analytiikan avulla, miten sivustosi toimii ja missä sitä olisi paras kehittää.

Hakukoneoptimointi tuo paljon kohdennettuja kävijöitä

Hakukoneoptimoinnin avulla verkkopalvelusi löytyy helpommin ja useampien hakujen yhteydessä. Tuloksen tekijöillä on usean vuoden kokemus erilaisten verkkosivujen hakukoneoptimoinnista ja hioutunut tapa toimia yhdessä asiakkaan kanssa. Lue lisää hakukoneoptimoinnista.

Hakusanamainonta on tehokasta ja nopeaa mainontaa

Hakusanamainonta on erittäin kustannustehokasta ja kohdennettavaa mainontaa. Tuloksella suunnitellaan hakusanamainonta huolellisesti ja sitä kehitetään sekä parannetaan jatkuvasti. Hakusanamainonnan tarkoitus on lisätä myyntiä, ei kustannuksia – siksi tehostamme asiakkaan kuin asiakkaan tilit. Lue lisää hakusanamainonnasta.

Suunnittelelmme ja toteutamme tuloksellista hakusanamainontaa myös Venäjän markkinoilla, jossa hakukone Yandex on markkinajohtaja.

Konversio-optimointi parantaa sivujen myyvyyttä testaamalla

Konversio-optimoinnilla tuotetaan enemmän viivan alle samalla kävijämäärällä. Konkreettisesti myyntiä kasvatetaan mainonnan paremmalla kohdentamisella, verkkosivujen muokkaamisella vastaamaan asiakkaan tarpeita ja ennen kaikkea testaamisella. Tulos voi osoittaa hyviä tuloksia asiakkaiden verkkosivuille tai -kauppaan tehdystä konversio-optimoinnista. Lue lisää konversio-optimoinnista!

Terveystarkastus paljastaa sivuston ongelmakohdat

Terveystarkastus näyttää läpileikkauksen verkkosivuston käytettävyydestä ja kävijäliikenteestä sekä luo konkreettiset toimenpide-ehdotukset sivuston kehittämiseksi ja markkinoinnin tehostamiseksi.

Affiliate-markkinointi on ulkoistettu myyjäsi

Affiliate-markkinointi (affiliate marketing) on tulospohjainen markkinointimuoto, jossa maksat vain toteutuneista tavoitteista. Tuloksella on 10 vuoden kokemus kumppanuusmarkkinoinnin tuloksellisesta tekemisestä. Lue lisää affiliate-markkinoinnista.

Sisältö hakukoneiden kautta löydettäväksi

Onko verkkosivujenne sisältö löydettävää? Monella liiketoiminta-alalla verkkosivujen tärkeä liikenteen lähde on hakukoneiden kautta sivustolle päätyvät asiakkaat. Jotta asiakkaat löytävät sivuillenne, tulee sisällön olla hyvää, rikasta, luovaa mutta myös hakukoneille löydettävää. Tulos auttaa sisältöjen optimoinnissa monin eri tavoin, lue alta tärkeimmät palvelut:

Hakukoneystävällinen lehdistötiedottaminen
Koulutus: hakukonelöydettävät verkkosisällöt
Maineenhallinta verkossa
Sisältöauditointi

Nämä kaikki yhdessä

Meiltä saat myös esimerkiksi analytiikkapalveluja. Tulos myös kouluttaa niin seminaareissa kuin yrityksille räätälöidyissä koulutuksissa, esimerkiksi hakusanamainonnan tehostamisklinikka sekä maineenhallinta verkossa voivat olla koulutuksen aiheita.

Aloita verkkopalvelusi kehittäminen nyt – ota yhteyttä Kari Perkoon soittamalla 09 611 112 tai laita viesti alla olevaan laatikkoon.

Ota yhteyttä

Syötä yhteystietosi ja viestisi alla oleviin kenttiin ja klikkaa lähetä-nappia, niin otamme yhteyttä sinuun.

Tuomme sivuillesi kävijöitä ja muutamme heidät asiakkaiksi. Tulos.

Copyright Tulos Helsinki Oy 2008-2014.