Mailchimp-sähköpostimarkkinointi

Helppokäyttöistä ja tuloksekasta sähköpostimarkkinointia Mailchimpillä

Etsitkö edullista ja toimivaa työkalua sähköpostimarkkinointiin? Löysit juuri sellaisen! Mailchimpillä sähköpostimarkkinointi on helppoa aloittaa.

Mailchimp on etenkin aloittelevalle sähköpostimarkkinoijalle erinomainen työkalu: sen hinnoittelu on erittäin kilpailukykyinen, ja siitä löytyy myös edistyneen sähköpostimarkkinoinnin ominaisuudet. Ennen kaikkea Mailchimp on helppokäyttöinen, ja kerääkin erityisesti tästä ominaisuudesta kiitosta asiakkailtamme.

Mailchimp-työkalun avulla uutiskirjeiden lähettäminen ja luominen on helppoa

Mailchimp on yksi maailman johtavista sähköpostimarkkinoinnin työkaluista. Sen avulla luot ja lähetät tyylikkäitä uutiskirjeitä sekä analysoit viestien toimivuuden. Lisäksi hallinnoit Mailchimpillä myös sähköpostin osoitelistoja: Mailchimpistä löytyvät myös tarvittavat uutiskirjeen tilauslomakkeet osoitteiston keräämiseksi.

Mailchimp tarjoaa hyvät mahdollisuudet automatisoida asiakasviestintää. Kattavilla, valmiilla integraatioilla yhdistät tiedot CRM-järjestelmästä ja verkkokaupasta Mailchimpiin. Työkalu sopii hyvin erilaisille yrityksille isoista kuluttajaverkkokaupoista pieniin BtoB-yrityksiin. Verkkokauppias löytää työkalusta valmiita toiminnallisuuksia, jotka on helppo ottaa käyttöön. Joillekin yrityksille Mailchimp voi jopa toimia kaiken asiakastiedon kotipesänä.

Ota Mailchimp käyttöön, saat 3 kuukautta ilmaiseksi!

Autamme sinua luomaan toimivan sähköpostimarkkinoinnin strategian ja ottamaan Mailchimpin tehokkaaseen käyttöön. Voimme luoda sinulle helppokäyttöisen sähköpostipohjan, jolla varmistat, että viestisi ovat aina toimivia ja niiden ilme on visuaalisesti näyttävä ja tyylikäs. Koulutamme sinut työkalun tehokkaaseen käyttöön ja opastamme tuloksekkaan sähköpostimarkkinoinnin perusteissa. Voimme myös hoitaa koko sähköpostimarkkinointisi avaimet käteen -periaatteella sisällöntuotannosta aina viestien lähetykseen ja jatkuvaan kehittämiseen.

Mailchimp Olemme ensimmäinen suomalainen digimarkkinoinnin yritys, joka on valittu MailChimpin Expert-kumppanuusohjelmaan. Kun hyödynnät meidän apuamme käyttöönotossa, Mailchimp antaa sinulle Mailchimp-tiliisi kolme kuukautta veloituksetta! Kysy meiltä lisää ja aloitetaan toimiva sähköpostimarkkinointi! Ota yhteyttä Jaakko Knuutilaan, puh. +358 45 170 2686, tai lähetä meille viesti alta.

Jos Mailchimp ei ole juuri sinun tarpeisiisi sopiva työkalu, autamme sen oikean löytämisessä. Katso myös muut sähköpostimarkkinoinnin ja markkinoinnin automaation palvelut.

Lähetä meille viesti!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.