Facebook-mainonta

Älä haaskaa rahojasi - tehot irti Facebookista Tuloksen avulla

Ei riitä, että yrityksesi on Facebookissa – sen pitää myös kuulua, näkyä ja aktivoida. Me autamme sinua välittämään viestisi tärkeimmille kohderyhmillesi sekä löytämään piilevät, potentiaaliset asiakkaat. Palautamme eksyneet asiakkaat takaisin ostoputkeen taktisella uudelleenmarkkinoinnilla ja kehitämme asiakkaidesi sitoutumista yritykseesi huolehtimalla myös jälkimarkkinoinnista. Tuloksen tavaramerkki, tarkka, analyyttinen seuranta takaa yrityksellesi tehokkaimmat tulokset. Raportoimme niistä sinulle juuri milloin haluat ja miten haluat, jotta voimme tukea työtäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Meillä et joudu (tasapaksun mainostuotannon) liukuhihnalle

Koska jokainen yritys on ainutlaatuinen, Facebook-palvelupakettimme kootaan aina liiketoimintasi yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Kaikki Business Manager -tilin sekä varsinaisen mainostilin luomisesta kampanjoiden strategiseen suunnitteluun ja käytännön toteutukseen suunnitellaan vastaamaan juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Palvelumme on täysin läpinäkyvää – Sinä omistat aina oman mainostilisi, ja sinulla on täysi vapaus valita, kuka tiliäsi hallinnoi.

Tuorein mainonta on aina kiinnostavinta

Asiantuntijoidemme jatkuvan kouluttautumisen ansiosta tuomme aina Facebook-mainonnan tuoreimmat ominaisuudet yrityksesi mainontaan, jolloin erotut aina ensimmäisenä joukosta. Käytämme mainonnan toteuttamiseen parhaimpia työkaluja, jotta saamme mahdollisimman paljon aikaan mahdollisimman tehokkaasti.

Facebook-mainonnan palvelumme sisältää mm.:

  • Business Manager -tilin ja mainostilin luomisen yrityksellesi
  • Mainoskampanjoiden kokonaisvaltaisen suunnittelun
  • Kampanjoiden toteutuksen
  • Räätälöidyn raportoinnin mainonnan tuloksista
  • Säännölliset tapaamiset asiantuntijoidemme kanssa
  • Kuvatuotannon ja sisällöntuotannon tarpeidenne mukaan

Älä jää yksin – me koulutamme!

Jos yrityksesi Facebook-mainonta hoituu tällä hetkellä omatoimisesti, kysy meiltä myös yksilöllistä koulutusta! Olemme auttaneet lukuisia Facebook-mainostajia tehostamaan sekä omaa työtään että sen tuloksia.

 

Asiakaskokemus

Asiakaskokemus

Tiedätkö, missä, miten ja milloin asiakkaasi haluaa palvelua? Säilyykö asiakkaasi hymy jokaisessa kohtaamisessa?

Lue lisää
Online-mainonta

Online-mainonta

Kun asiakkaat etsivät yrityksesi tarjoamia tuotteita tai palveluja, he aloittavat etsintänsä hakukoneista. Esimerkiksi Google AdWords -hakusanamainonta tuo potentiaalisia kävijöitä verkkopalveluusi ja maksat vain tarjonnastasi kiinnostuneista kontakteista.

Lue lisää
Sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinointi

Onnistunut sisältömarkkinointi alkaa panostamalla laadukkaaseen ja monipuoliseen sisältöön, jolle on määritelty tavoitteet ja yleisö.

Lue lisää
Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi varmistaa, että yrityksesi tuotteet, palvelut ja brändi näkyvät hakutuloksissa ja että sivuston sisältö vastaa sitä, mitä asiakkaasi oikeasti verkosta etsivät. Hakukoneoptimointi ei ole kikkailua tai taikatemppuja, vaan parempaa ja helppokäyttöisempää internetiä.

Lue lisää
Konversio-optimointi

Konversio-optimointi

Verkkopalvelun jatkuva konversio-optimointi on vaihtoehtoisten verkkoelementtien jatkuvaa testaamista. Sen tavoitteena on tehdä verkkosivustostasi tuottavampi ja muuttaa vierailijat liideiksi ja maksaviksi asiakkaiksi.

Lue lisää
Web-analytiikka

Web-analytiikka

Tiedätkö mistä ja miten kävijät tulevat verkkopalveluusi? Tai mitä he siellä tekevät? Tai miksi he eivät tee mitä yritys toivoisi heidän tekevän? Jos et tiedä, niin web-analytiikka auttaa sinua ymmärtämään asiakkaiden toimintaa verkkosivuillasi.

Lue lisää
Sähköpostimarkkinointi

Sähköpostimarkkinointi

Sähköpostimarkkinoinnilla myyt lisää, palvelet asiakkaita ja kasvatat asiakasuskollisuutta. Oikein toteutettuna sähköposti konvertoi lukijan ostajaksi tehokkaammin kuin juuri mikään muu keino.

Lue lisää
Digimarkkinoinnin koulutus

Digimarkkinoinnin koulutus

Tarvitsisiko yrityksesi digitaalisen markkinoinnin ja asiakaskokemuksen optimoinnin koulutusta? Kiinnostaako hakukoneoptimointi, hakukonemainonta, web-analytiikka tai sähköpostimarkkinoinnin osaamisen syventäminen?

Lue lisää