Tulos Enemmän oikeita asiakkaita verkosta

Vill du jobba med sök?

Om du jobbar med sökmarknadsföring, har svenska som modersmål och vill uppgradera din arbetsplats lönar det sig att klicka vidare!

Nu söker vi en SEM-speacialist och en SEO Specialist.

Trainee inom sökmarknadsföring?

Om du har ett brinnande intresse att jobba med sökmarknadsföring, men saknar Guru-status så hoppas jag att du ringer mig. Vi kan också erbjuda traineeprogram.

Om Tjänsterna

Tjänsterna är på heltid och jobbet sker i Helsingfors. Om du har frågor gällande tjänsterna kan du ringa eller mejla Nicolas Fogelholm +358 50 574 7381. Ansökan och CV skickas till nicolas.fogelholm@tulos.fi.

Om Tulos

På Tulos Helsinki har vi mer än 10 års erfarenhet av att jobba med sökmarknadsföring, webbanalys och resultatdriven digital marknadsföring. Vi har ett brinnande intresse för vårt arbete, dvs att göra mätbart resultat för våra kunder.

Tulos hör till de ledande nordiska företagen inom branschen, men vi har också flera kunder som vi jobbar med internationellt. Våra kunder är främst stora och mellanstora webbutiker och företag inom B2C som värdesätter hög kvalitet och resultat.

 

 

Piditkö artikkelista?

Voit lukea kommentteja ja lisätä oman kommenttisi ja vielä tilata tämän artikkelin kommentit RSS-syötteenä.

Tilaa Tuloksen Blogin RSS-virta Tilaa Tuloksen artikkelit RSS-syötteenä, niin pysyt ajantasalla digitaalisessa markkinoinnissa, tai tilaa samat artikkelit sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.

Arvostamme yksityisyyttäsi.

Kommentit

Yksi kommentti artikkelista “Vill du jobba med sök?”

  1. 15.1.2012 00:10 Marko – Sosasu http://www.sosasu.fi


    Vad?

Kommentoi

pakollinen

pakollinen, mutta ei tule näkyviin

Tuomme sivuillesi kävijöitä ja muutamme heidät asiakkaiksi. Tulos.

Copyright Tulos Helsinki Oy 2008-2014.