Sosiaalinen media

Miksi markkinointi sosiaalisessa mediassa on tärkeää?

Sosiaalisen media on tänä päivänä välttämätön osa yrityksen markkinointia. Olipa käyttäjä sitten missä tahansa vaiheessa asiakaspolkua, voidaan hänet tavoittaa tehokkaasti sosiaalisen median avulla. Tietoa haetaan Googlen lisäksi myös sosiaalisesta mediasta, jolloin yritysten on oltava asiakkaiden löydettävissä ja tarjottava tietoa tuotteistaan ja palveluistaan. Sosiaalisen median kautta on mahdollista kasvattaa niin yrityksen tunnettuutta kuin myyntiä. Monelle asiakkaallemme sosiaalinen media on kaikista kanavista tehokkain ja tuottavin.

Sosiaalisen median markkinointi Tuloksella

Sosiaalisen median markkinointi ei ole vain hauskaa puuhastelua, vaan välttämätön osa yrityksen markkinointia. Onnistuminen nopeasti muuttuvassa somemaailmassa vaatii strategista tekemistä sekä uusimpien trendien ja mainonnan ominaisuuksien hyödyntämistä. Asiantuntijoidemme jatkuvan kouluttautumisen ansiosta tuomme sosiaaliseen mediaan tuoreimmat ideat, kanavat sekä uusimmat ominaisuudet yrityksesi mainontaan, jolloin erotut aina ensimmäisenä joukosta. Me Tuloksella emme tarkastele sosiaalista mediaa yksittäisenä kanavana, vaan suunnittelussa ja toteutuksessa otetaan huomioon markkinointi yhtenä isona kokonaisuutena. Nojaamme sosiaalisen median markkinoinnissa kokemukseen digimarkkinoinnin eri kanavista ja ymmärrykseen siitä, kuinka ne vaikuttavat sosiaaliseen mediaan. Kun tämä yhdistetään kokemukseen orgaanisesta ja maksetusta näkyvyydestä eri sosiaalisen median kanavissa, on käsillä kattava keinovalikoima tehokkaaseen sosiaalisen median markkinointiin.

Meiltä saat laajasti kaikki sosiaalisen median palvelut. Kokeneet asiantuntijamme tekevät sosiaalisen median strategian joko erillisenä tai osana yrityksen markkinointistrategiaa. Lisäksi teemme liiketoiminnan tavoitteisiin sidottua mainontaa sosiaalisen median eri kanavissa. Luomme myös asiakkaillemme sosiaalisen median kanaviin strategian mukaista sisältöä sekä hoidamme community managementia.

Veloitukseton digimarkkinoinnin konsultaatio!

Varaa nyt

Tiimimme

Kaisa Aarnio

Head of Social Media

Janni Backman

Social Media Consultant

Anni Kanerva

Paid Social Media Trainee

Pauliina Ihalainen

Social Media Consultant

Ladattavat materiaalit

Somekanavat hakukoneina

Webinaari

Somekanavia käytetään yhä enemmän hakukoneina. Kuinka yritykset voivat hypätä trendin kelkkaan ja hyötyä hakukäyttäytymisen murroksesta? Tsekkaa webinaarista!

Somekanavat hakukoneina

Some 2024 – Miltä kanavakenttä näyttää tänä vuonna?

Webinaari

Tuloksen some-guru Kaisa Aarnio osallistui MarkkinointiKollektiivin SOME-tapahtumaan tammikuussa 2024. Taltioidussa puheenvuorossa keskitytään sosiaalisen median kanavakentän monipuolistumiseen, somen käyttäjämäärien kasvamiseen ja siihen, miten sosiaalista mediaa käytetään nykypäivänä hakukoneena.

Some 2024 – Miltä kanavakenttä näyttää tänä vuonna?

Orgaanisen somen menestysresepti

Webinaari

Valjasta somen mahdollisuudet osaksi liiketoiminnan ja markkinoinnin tavoitteita, ja aloita kuuntelemalla Orgaanisen somen menestysresepti -webinaarimme!

Orgaanisen somen menestysresepti